Lokalne TemeKulturaVisočko ljeto 2024 // Koncert Semira Cerića Koketa u Visokom uvertira za...

Visočko ljeto 2024 // Koncert Semira Cerića Koketa u Visokom uvertira za solistički koncert u Skenderiji

Fanovi Semira Cerića Koketa već nekoliko godina sa nestrpljenjem očekuju njegov veliki solistički koncert u Visokom, a popularni pjevač narodne muzike tu želju ispunit će im 25. jula.

Koke je vlasnik brojnih hitova narodne muzike. „Sanja“, „Aida“, „Život me je prevario“, „Nek ti bude kao meni“, „Treba vremena“, „Glumica”, “Nevjernica”, “Robinja ili kraljica”, “Vjerovala, bolovala”, “Kad te neko spomene”, “Kraj Priče”, “Moja dobra vilo”, samo su neke od njegovih neprolaznih pjesama koje će publika moći čuti u Visokom 25. jula.

Koncert u Visokom na neki način bit će i uvertira za veliku turneju Semira Cerića Koketa u sklopu koje će održati i koncert u sarajevskoj Skenderiji.

Vidimo se u Visokom !


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE