Lokalne TemeKultura“Visočko ljeto 2024” // Grupa S.A.R.S prvi put dolazi u Visoko

“Visočko ljeto 2024” // Grupa S.A.R.S prvi put dolazi u Visoko

S.A.R.S. je sedmeročlana live senzacija čiji Youtube kanal broji preko 200.000 pretplatnika i nestvarnih gotovo 300 miliona pregleda!

Iako postoje 18 godina i bliže se brojki od 1.000 koncerata u karijeri, od najmanjih klubova do velikih open air koncerata, grupa sada po prvi put stiže u Visoko u okviru “Visočkog ljeta 2024”.

Grupa S.A.R.S. je od samog početka neopterećena žanrovskim okvirima, a pjesme im znaju gotovo svi. Čekaju vas Lutka, Perspektiva, Buđav lebac, Klinka, Rakija i mnoge druge u open air varijanti, a predstavit će se i najnoviji singl Bela Veštica.

 

Vidimo se u Visokom !


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE