„Visočko ljeto“ 2017.”: Ekipa “BIOS” pobjednik turnira „Jusuf Skopljak Sesa – Lazo“

Proteklog vikenda, u sklopu manifestacije „Visočko ljeto“ 2017, održan je tradicionalni i jubilarni, 20. po redu, malonogometni turnir „Jusuf Skopljak Sesa – Lazo“. Susreti su odigrani na rukometnom terenu stadiona Luke i ponudili su dosta uzbuđenja za malonogometne sladokusce.

Učestvovalo je ukupno 14 ekipa, a treba pohvaliti veoma dobru organizaciju turnira od strane Općinskog nogometnog saveza Visoko (ONS), koji je obezbjedio sve uslove za kvalitetno odigravanje utakmica.

Prvo mjesto na turniru zauzela je ekipa BIOS – a, drugo mjesto je pripalo ekipi Trijumfa iz Podvinaca, dok je kao trećeplasirana završila ekipa PS Servisa.

Za najboljeg golmana na turniru proglašen je Mirza Halilović iz ekipe BIOS – a, titulu najboljeg strijelca osvojio je Adis Kubat iz ekipe Profingeri, dok je, po ocjeni stručnog žirija, za najboljeg igrača ovogodišnjeg turnira proglašen Vlatko Premčeski iz najuspješnije ekipe na turniru, BIOS – a.

Iz ONS – a Visoko ovom prilikom ističu zahvalnost Općini Visoko i Općinskoj načelnici mr.sci. Amri Babić na podršci prilikom organizacije turnira.

 

Press Općine Visoko