Lokalne TemeVisočki vatrogasci ponovo u akciji

Visočki vatrogasci ponovo u akciji

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Visoko su jutros u 8:45 sati izašli na novu intervenciju, ovoga puta u ulicu VIII, gdje je došlo do zapaljenja elektro ormara na stambenom objektu. Brzom reakcijom vlasnika objekta do dolaska vatrogasaca ugašen je početni požar, a isti je saniran u potpunosti. Na lice mjesta izašle su i kolege iz Policijske stanice Visoko, ekipa Elektrodistribucije Visoko i Hitne medicinske pomoći Visoko, jer je jedna osoba zadobila povrede obje šake ruke te ista transportovana u HMP Visoko radi ukazivanja pomoći. Na intervenciji su učestvovala dva vatrogasca sa jednim vozilom za brze intervencije.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE