Visočki ribolovci drugo mjesto na Kupu BiH

U organizaciji Sportskog ribolovnog saveza BiH i domaćina USR “Sarajevo 1906” Sarajevo, u nedjelju je na starom dijelu korita rijeke Bosne “Lađenica” (Dobroševići) održan Kup BiH za seniore u ekipnoj konkurenciji u disciplini “Ulov ribe udicom na plovak”. Za ekipu SRD “Visoko” Visoko nastupili su: Ihtijarević Mersiha, Koljenović Emir i Smajlović Asif.

Nakon četiri sata takmičenja ekipa SRD “Visoko” je sa 12 negativnih bodova, a u konkurenciji devet ekipa zauzela drugo mjesto ekipno, što je ujedno i najbolji postignuti rezultat za SRD “Visoko” Visoko.

Neven Krajišnik / Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.