Visočki privrednik Esad Semić i gradonačelnik Mirza Ganić danas su Hitnoj službi JU “Dom zdravlja” Visoko uručili moderno sanitetsko vozilo

“Izuzetno smo ponosni što smo kao kolektiv MI “SEMIĆ” doo Visoko u ovim, za sve naše sugrađane i zemljake tako teškim trenucima, bili u prilici da s našim gradonačelnikom Mirzim Ganićem danas darujemo moderno sanitetsko vozilo JU Dom zdravlja Visoko.
Svjesni trenutne situacije i potreba naših građana, odlučili smo da damo doprinos u opremanju JU Dom zdravlja Visoko. Želja nam je bila osigurati sredstvo koje omogućava svakom našem građaninu da u slučaju nevolje i potrebe mogu dobiti medicinsku pomoć u što kraćem roku, jer blagovremen dolazak vozila hitne pomoći na odredište može nekome značiti život” – istakao je direktor Esad Semić.

USPJEŠNI VISOČKI PRIVREDNIK ESAD SEMIĆ I GRADONAČELNIK MIRZA GANIĆ DOMU ZDRAVLJA VISOKO URUČILI VOZILO HITNE POMOĆI

Zbog teške trenutne situacije izazvanih pandemijom virusa Covid19 i potreba svih nas, visočki privrednik Esad Semić i gradonačelnik Mirza Ganić danas su Hitnoj službi JU “Dom zdravlja” Visoko uručili moderno sanitetsko vozilo.

Gradonačelnik Ganić se zahvalio braći Semić na ovako vrijednoj i prijeko potrebnoj donaciji jer blagovremeni dolazak vozila hitne pomoći na odredište spašava život.

“Ovo je dokaz da su privrednici u našem gradu u pravom smislu partneri i prijatelji svoje lokalne zajednice i da će u narednom periodu u saradnji sa Gradskom upravom osigurati još mnogo vrijednih donacija od kojih će svi građani imati velike koristi”, izjavio je gradonačelnik Ganić.

Još je istakao da ova donacija vozila hitne pomoći i današnja obavljena posjeta predstavljaju početak rješavanja problema koji su se proteklih godina akumulirali u ovoj ustanovi.