NaslovnicaLokalne TemeVisočki pjeva...

Visočki pjevač u Saudijskoj Arabiji: Armin Muzaferija obavlja umru

Armin Muzaferija posljednjih nekoliko dana vrijeme provodi na najsvetijim mjestima za muslimane na svijetu.

Naš pjevač koji je poznat po lijepim baladama iz Medine, grada Allahovog poslanika Muhammeda s.a.w.s., za nekoliko dana uputit će se u grad Mekku, časno i sveto mjesto muslimana širom svijeta.

U Mekki će započeti obred umre, te na taj način duhovno se upotpuniti i posjetiti sva mjesta i obaviti sve ibadete i obrede koji mu slijede. Muzaferija je na svom profilu na Facebooku objavio fotografiju iz Medine i video uz koji je napisao:

– Za tim čeznem u tom gorim… Doživjeti tu čast i biti ovdje… Nema te riječi kojom se može opisati osjećaj i emocija. Hvala Ti!

Inače, Muzaferija je na umru otišao sa suprugom i sinom.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.