Visočka policija u protekla dva dana imala ‘pune ruke posla’ u Ljetoviku, Topuzovom Polju i Piskavicama

U srijedu, 16. februara ove godine u mjestu Ljetovik od strane policijskih službenika PS Visoko kontrolirano je lice S.F. (38) kojom prilikom je kod istog pronađen jedan pvc. smotuljak sa sadržajem biljne materije koja asocira na opojnu drogu. Lice je sprovedeno u PS Visoko gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada.

Također, prema saznanjima portala Visoko.co.ba, istog dana u mjestu Topuzovo Polje je od strane pol službenika kontrolirano lice A.E. (23) kojom prilikom je kod istog pronađen jedan pvc. smotuljak sa sadržajem bijele praskaste materije koja asocira na opojnu drogu, te je sproveden u PS Visoko gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada.d

Nadalje, a kako saznajemo, u srijedu (17.02.2022.) u mjestu Piskavice visočka policija je kontrolirala jedno putničko vozilo u kojem su zatečena dva lica.

Prilikom kontrole kod lica J.A. (23) pronađen je jedan pvc. smotuljak sa sadržajem biljne materije koja asocira na opojnu drogu.

Navedeno lice je sprovedeno u PS Visoko gdje je nad istim zavedena krim obrada.

Od 08.02.2022 od strane pol službenika PS Visoko pojačana je aktivnost na sprječavanju zloupotreba opojnih droga gdje je od navedenog dana do danas evidentirano 10 zaplijena opojne droge.

Redakcija / Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.