Lokalne TemeCrna HronikaVisočka policija u dva odvojena slučaja zaplijenila ukupno 8.910 kg uglja bez...

Visočka policija u dva odvojena slučaja zaplijenila ukupno 8.910 kg uglja bez dokumentacije

Dana 25.05.2023.godine, u 12,40 sati, u mjestu Arnautovići, kontrolisano je teretno motorno vozilo marke “Mercedes” kojim je upravljao A.A. iz Kaknja, gdje je ustanovljeno da prevozi ugalj u količini 3.850 kg, bez odgovarajuće dokumentacije. Ugalj je privremeno oduzet i predat uposlenicima Rudnika mrkog uglja Kakanj. Po uputama dežurnog tužioca, rad na dokumentovanju krivičnog djela su nastavili istražitelji Policijske stanice Kakanj.

Dana 25.05.2023.godine, u 14,20 sati, u mjestu Poriječani, kontrolisano je teretno motorno vozilo marke “Mercedes” kojim je upravljao B.S. iz Kaknja, gdje je ustanovljeno da prevozi ugalj u količini 5.060 kg bez odgovarajuće dokumentacije. Ugalj je privremeno oduzet i predat uposlenicima Rudnika mrkog uglja Kakanj. Po uputama dežurnog tužioca, rad na dokumentovanju krivičnog djela su nastavili istražitelji Policijske stanice Kakanj.

Visoko.co.ba / MUP ZDK


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE