Visočka firma Energoin Trafo predstavlja svoje proizvode na sajmu u Maleziji

Sajam ASEAN M&E 2022. u Maleziji dočekao je 10 000 posjetilaca iz 60 zemalja  u kongresnom centru Kuala Lumpur. Ovo je prva potpuno fizička izložba od pandemije COVID-19, ASEAN M&E – glavni sajam mehanike, elektrotehnike i energetike u jugoistočnoj Aziji – koji je ugostio 150 izlagača iz više od 11 zemalja.

Među izlagačima našao se i jedini proizvođač transformatora iz BiH, visočka firma “Energoin Trafo” koja izlaže i predstavlja transformatore proizvedene u našoj zemlji.

Na ovom velikom svjetskom festivalu posjetioci imaju direktan kontakt sa izlagačima iz drugih zemalja i regija, među velikim imenima robnih marki koje su uzele učešće tu su Tenaga Nasional Berhad (TNB), Ray Go Solar , Assign Group, Daikin Malaysia, Mitsubishi Electric, American Air Filter, Japan Air Filter Malaysia, Mayair i Haier Electric i nama je posebna čast da se nalazimo u ovakvom društvu kao firma iz Visokog i BiH – navodi se u saopćenju iz firme “Energoin Trafo”.

ASEAN M&E nije običan sajam na kojem firme jednostavno izlažu. Trodnevni događaj također uključuje konferencije, seminare, poslovna usklađivanja i razgovore koji će omogućiti stručnjacima da raspravljaju o najnovijim inovativnim rješenjima, proizvodima i uslugama i razmjenjuju informacije o njima.

Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.