Lokalne TemePozitivno VisokoVisočanka Selma Krifica u Lakinom podcastu: Za mene nije bilo brojeva odjeće...

Visočanka Selma Krifica u Lakinom podcastu: Za mene nije bilo brojeva odjeće – nisam plakala, bila sam kreativna

Razgovor su Laka i Selma započeli od teme djetinjstva, prvih simpatija i ljubavi, pa su tako došli do recepta za bosanski poljubac koji doslovno obara s nogu!

Kroz novo izdanje podcasta Opet Laka vodiće vas Selma Krifica – Čoloman, poznatija kao Big Mama. Osim što je žena sa najviše imena, prezimena i nadimaka, svestrana je i kada je u pitanju profesija. Svoje dugogodišnje voditeljsko iskustvo, na društvenim mrežama svakodnevno kombinuje sa glumom i imitacijom. Njen specifičan smisao za humor okupio je ogroman broj pratitelja, pa tako danas važi za jednu od najpoznatijih influenserica u BiH.

Razgovor su Laka i Selma započeli od teme djetinjstva, prvih simpatija i ljubavi, pa su tako došli do recepta za bosanski poljubac koji doslovno obara s nogu! Selma nam je otkrila na koji je način, uslijed nedostatka konfekcijskih brojeva odjeće, postala kraljica kreativnosti, a ne kraljica tuge, a pala je i ponuda za brak.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE