Lokalne TemeVisočanka Ajna Kardaš kao članica bh. delegacije učestvovala na Rover forumu u...

Visočanka Ajna Kardaš kao članica bh. delegacije učestvovala na Rover forumu u S. Makedoniji

Ovog vikenda održan je izviđački “Rover forum 2023”, a mjesto održavanja je bio grad Struga u Sjevernoj Makedoniji. Ispred Bosne i Hercegovine je poslata četveročlana delegacija, a jedna od članica je bila i članica Odreda izviđača “Visoko”, planinka Ajna Kardaš.

Pored bh. izviđača prisutni su bili i izviđači iz Sjeverne Makedonije, Francuske, Srbije i Crne Gore. Naše predstavnice najavile su Smotru izviđača Federacije Bosne i Hercegovine koja će se održati u julu naredne godine.

“Hvala Savezu izviđača Federacije Bosne i Hercegovine na podršci našim djevojkama i hvala domaćinima iz Struge na gostoprimstvu”, poručili su visočki izviđači.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE