Novinarka Visoko.co.ba Ajla Čaušević otputovala u Litvaniju gdje učestvuje na projektu “Peace at War”

Naša mlada sugrađanka Ajla Čaušević otputovala je u Litvaniju gdje će u narednim danima zajedno sa svojim kolegama predstavljati Bosnu i Hercegovinu na projektu “Peace at War” u organizaciji Erasmus+ Youth Exchange i Programme of the European Union. Događaj će se održati u gradu Kaunasu. Pored Bosne i Hercegovine ostale zemlje učesnice su Litvanija, Švedska, Kipar, Rumunija i Gruzija.Osim naše Ajla Čaušević sa Fakulteta političkih nauka na projektu su i Nedžma Čančar, Damir Mahmutović, Belmin Delić, kao i Lamija Ahmetagić učenica Gimnazije “Dr. Mustafa Kamarić” Gračanica i Kemal Oračević sa Internacionalnog Burch Univerziteta.

Želimo Ajli i ekipi sreću i ne sumnjamo da će našu državu predstaviti u najboljem svjetlu.

Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.