NaslovnicaLokalne TemeVisočanka Ajl...

Visočanka Ajla Čaušević dio sredstava od prodaje knjige poklanja u humanitarne svrhe

Mlada visočka književnica Ajla Čaušević iza sebe ima dvije objavljene knjige – “Misli, svijet i 21. vijek” i “Tihi vrisak”. Do sada je imala nekoliko uspješnih promocija, a sredstva od prodaje knjige “Misli, svijet i 21. vijek” je, kao što je i obećala, donirala JU Centru za djecu i odrasle s posebnim potrebama ZDK. Inače, Ajla je svoj humanitarni rad počela već u osnovnoj školi.

Ubrzo nakon izdavanja svoje druge knjige, pojavio se COVID-19, tako da nije uspjela realizovati prodaju knjige.

Knjiga “Tihi vrisak” je starija sestra njene prve knjige i govori o stvarima koje prva knjiga nije uspjela reći. “Tihi vrisak” je o svima nama koji živimo u modernom dobu, u knjizi se govori o tome kako ljudi trče za nebitnim stvarima, a iza sebe ostavljaju one bitne.

Sada Ajla pomoću prodaje svoje druge knjige također želi donirati dio sredstava u humanitarne svrhe.

Knjigu možete naručiti tako što ćete poslati poruku Ajli putem društvenih mreža, a magična cijena knjige je 7 KM, a ukoliko želite učiniti dobro djelo, knjigu možete platiti i više od navedene cijene, jer će dio novca opet biti doniran u humanitarne svrhe.

Ajla ovom prilikom moli čitaoce našeg portala da dijele ovu objavu i da svi zajedno učinimo nešto lijepo.

Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.