Visočanin Tarik Imamagić novi član Povjerenstva Turističke zajednice KS

U prostorijama Turističke zajednice Kantona Sarajevo u srijedu je izvršena primopredaja dužnosti Povjerenstva Turističke zajednice Kantona Sarajevo.

Dosadašnjeg predsjednika Povjerenstva Turističke zajednice KS prof. dr. Mufika Muslića zamjenio je novoimenovani predsjedavajući Povjerenstva Turističke zajednice KS Kenan Magoda. Novoimenovani članovi Povjerenstva su Nedžad Holjan i Tarik Imamagić, koji su zamjenili dosadašnje Snježanu Soldat i Semira Hadžalića.

Ovom događaju su pored Komisije za primopredaju dužnosti predsjedavajućeg Povjerenstva u ime Turističke zajedncie Kantona Sarajevo prisustvovali i supervizori Elma Perteši Žunić i Samir Sofo u ime Ministarstva privrede Kantona Sarajevo.

Visoko.co.ba/visitsarajevo.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.