Lokalne TemeVisočanin Faris Pinjo podržava svoju suprugu u takmičenju "Ples sa zvijezdama"

Visočanin Faris Pinjo podržava svoju suprugu u takmičenju “Ples sa zvijezdama”

Bh. glumac Faris Pinjo podržao je svoju suprugu, glumicu Taru Thaller u takmičenju “Ples sa zvijezdama” te otkrio kako su se upoznali.

“Tara i ja upoznali smo se 2019. godine za vrijeme Sarajevo Film Festivala i onda smo zajedno bili na Akademiji scenskih umjetnosti. Kod Tare me je prvo, naravno, privukla ljepota. Kasnije, kad sam je upoznao i vidio koliko je dobra i jednostavna – jackpot!”, rekao je.

Ona je rekla da je presudno bilo to što je s njim mogla biti sto posto svoja. Njih dvoje su se vjenčali 2021. godine.

“Oboje smo bili emotivno. Nemoguće je izdvojiti jedan trenutak. Mogu reći da me jako veselilo i bilo je uzbudljivo pripremati sve za taj dan. Tortu je radila moja sestra, ja sam pomagala, dekoracije brat i prijateljica, a hranu svi. Sve u svemu, jedan zajednički poduhvat koji odražava ljubav. Prvi ples bio nam je na pjesmu ‘Better Together’ od Jacka Johnsona”, ispričala je ranije za Story.hr.

Faris je 2015. sudjelovao u showu “X Factor”, a mentor mu je bio Tonči Huljić. Pojavio se u seriji “Konak kod Hilmije” i u kratkim filmovima “Tica” i “Pokoravanje”. Tara je glumila u serijama “Pogrešan čovjek”, “Uspjeh”, “Čuvar dvorca”…

Visoko.co.ba/Klix


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE