Visočanin Amir Begović zabavljao goste na gala svadbi poznatog influensera Kristijana Iličića u Zagrebu

507

Influenseri i blogeri Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević vjenčali su se u Zagrebu nakon što su prije dvije godine morali odgoditi svadbu zbog pandemije koronavirusa. Gala svadbu uveličao je i Amir Begović.Naš pjevač je zabavljao goste i priredio sjajnu atmosferu. Mladoženja nije mogao da odoli,tako da je zapjevao uglas i dohvatio se mikrofona.

Andrea je za crkveno vjenčanje odabrala elegantnu pripijenu haljinu s golim ramenima, a za slavlje koje se nastavilo na jednom imanju presvukla se u haljinu s kraćim prednjim dijelom u kojoj je pokazala vitke noge. Kristijan je pak kao mladoženja zablistao u tamnom elegantnom odijelu, a kada je ugledao predivnu Andreju nije mogao sakriti suze.

Fotografije i snimke s vjenčanja objavila je njihova prijateljica i blogerica Vanna Bojović, a sudeći prema njima slavlje će se još dugo pamtiti i prepričavati.

Mladoženja je posljednje dane samačkog života proslavio u Meksiku, u kojem je s ekipom organizirao ludu momačku zabavu, dok je mladenka istovremeno s društvom slavila u Istri.

express.ba / Visoko.co.ba

Komentari

komentara