(VIDEO) Zvanično promovisan novi trener RK “Bosna Visoko Ekoenergija”

U četvrtak, 23. juna 2022. godine, Rukometni klub “Bosna Visoko Ekoenergija” upriličio je press konferenciju na kojoj je zvanično promovisan novi trener visočkih rukometaša Adem Bašić. Prisutnim novinarima su se ispred Upravnog odbora obratili Irhad Avdagić i Emir Bešlagić, kao i Zdenko Antović, koji će od nove sezone imati ulogu pomoćnog trenera. U videu možete pogledati kompletnu press konferenciju koja je održana u KSC “Mladost” u Visokom.

Također, jedanaest juniora je potpisalo prve ugovore sa visočkim klubom, a u pitanju su momci koji su u prethodnoj sezoni igrali Prvu ligu FBiH i Omladinsku ligu KS. Važno je istaći da su momci uzrasta od 14 do 18 godina.

Visoko.co.ba/Neven K.

 

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.