Lokalne Teme(VIDEO) Završena Liga osnovnih škola u košarci "B.I.G. Future Stars"

(VIDEO) Završena Liga osnovnih škola u košarci “B.I.G. Future Stars”

U nedjelju je u Visokom odigrana završnica Lige osnovnih škola u košarci, a koju je organizovao KK “B.I.G” iz Visokog pod nazivom “B.I.G. Future Stars”. Ligu su potpomogli nadležno ministarstvo ZDK-a kao i JU Centar za kulturu, sport i informisanje iz Visokog. Titulu najbolje škole ponijela je OŠ “Safvet-beg Bašagić”, koja je u finalu savladala OŠ “Kulin Ban” rezultatom 45:39. Za najboljeg igrača kompletne lige proglašen je Ismar Emšo. U priloženom videu možete pogledati detaljnije završni dan ove veoma zanimljive lige, koja je, podsjećamo, trajala posljednjih mjesec dana.

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE