Lokalne Teme(VIDEO) Vodostaj rijeke Bosne u značajnom porastu

(VIDEO) Vodostaj rijeke Bosne u značajnom porastu

I dalje je snazi upozorenje koje je upućeno Iz Agencije za vodno područje rijeke Save za period od 10. do 14. marta ove godine, a u kojem se navodi da se prognozira porast vodostaja uslijed topljenja snijega i novih padavina na cijelom vodnom području rijeke Save u FBiH, posebno na rijekama Bosni, Uni i Sani.

Kada je područje Visokog u pitanju, primjetan je porast vodostaja obje rijeke koje protiču kroz Visoko, a to se posebno odnosi na rijeku Bosnu, no za sada nema većih opasnosti za priobalna područja na području našeg grada.

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE