Video “Voćar-piramida” – Proizvodnja domaćih sokova od jabuke, kruške, ribizle, borovnice

Voćar-piramida d.o.o. iz Visokog od ove godine počeo je s proizvodnjom domaćih sokova. U ponudi se mogu pronaći razne vrste sokova, kao što su jabuka, kruška, borovnica, višnja, dunja, malina i mnoge druge vrste.

“Prateći naše tržište u BiH, a i šire tržište, uvidjeli smo da je sve veća potražnja za domaćim proizvodima, za zdravim proizvodima, pa smo odlučili od ove godine započeti proizvodnju domaćih sokova raznih vrsta. Naša probna proizvodnja i prodaja pokazala se kao puni pogodak i veliki broj građana svakodnevno kod nas dolazi po naše proizvode. Ko god je jednom probao naš domaći sok ponovo se vratio”, istakao je Suljo Selimović vlasnik “Voćar-piramida” d.o.o.

U ponudi je “bag-in-box” pakovanje od 3-5 litara. “Sokovi su 100% proizvedeni bez konzervansa, koncentrata, vode, šečera, pasterizovani su na 80 Celzijusovih stepeni gdje su sačuvani svi vitamini i antioksidanti”, kaže Suljo Selimović, te dodaje kako su “cijene veoma povoljne za ovu vrstu proizvodnje i pristupačne su za sve građane: 5l jabuke 8 KM, 3l ribizle 8 KM8. Osim prirodnih sokova u našoj ponudi imamo i čips od jabuka, jedna poslastica kojoj se ne može odoliti, a proizvedena je od čiste jabuka s malo cinamona i 100 puta je zdravija od uprženog čipsa od krumpira u ulju”, završava Suljo Selimović.

Za više informacija možete se javiti na broj telefona +387 32 730 250 ili +387 61 792 284, te e-mail: info@vocar-piramida.ba i agronom@vocar-piramida.ba, www.vocar-piramida.ba ili posjetiti na adresi Čekrekčije broj 13.