Lokalne Teme(VIDEO) Visočki vatrogasci na većoj intervenciji u rejonu Vratnice

(VIDEO) Visočki vatrogasci na većoj intervenciji u rejonu Vratnice

U srijedu su, u poslijepodnevnim satima, visočki vatrogasci imali veću intervenciju u naselju Vratnica, gdje je vatra prijetila da se proširi na obližnje kuće i borovu šumu. Brzom intervencijom sa dva vozila i ukupno sedam vatrogasaca te uz pomoć pripadnika Policijske stanice Visoko, požar je lokalizovan i spriječeno je njegovo širenje.

Problem pri gašenju je činio vjetar, ali i područje koje je djelimično i dalje pod minama iz proteklog rata. No kako su istakli visočki vatrogasci, požar je ipak zaustavljen a vatra ugašena.

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE