NaslovnicaLokalne Teme(VIDEO) Visoč...

(VIDEO) Visočka lasta Tarik Pinjo

Visočanin Tarik Pinjo poznat je po svojim skokovima u vodu sa mnogobrojnih lokacija u našoj zemlji i šire. Putem svojih profila na društvenim mrežama često stavlja takve snimke i oni izazivaju veliku pažnju posjetilaca, pa tako stižu i brojne pohvale i čestitke za takve poduhvate, jer nerijetko su u pitanju lokaliteti sa kojih se samo najhrabriji usuđuju skočiti, posebno “na glavu”. Danas je Tarik objavio snimak na kojem se može vidjeti njegov skok sa Kazaferovića mosta ili Acetovog mosta u rijeku Fojnicu, na lokalitetu Luke u Visokom. Njegov skok možete pogledati na linku OVDJE.

“Dugogodišnja tradicija skakanja i nostalgija je probudila želju da poslije 25 godina ponovo skočim sa istog mosta. Most na kojem sam dugo trenirao skokove i meni najdraži. Najveći broj skokova sam upravo skakao sa nama poznatog Acetovog mosta, mada sam skakao i sa betonskog i kožarskog mosta, ali Acetov most ima posebnu čar”, poručio je Tarik Pinjo.

Visoko.co.ba/Neven K.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.