Lokalne TemePozitivno Visoko(VIDEO) Visočanin Abdullah Mimić kandidat za Olimpijske igre u Parizu!

(VIDEO) Visočanin Abdullah Mimić kandidat za Olimpijske igre u Parizu!

Sjajne vijesti ovih dana pristižu iz Streljačkog kluba “Visoko”. Naime, nakon što su na kantonalnom izboru najboljih u sportu za prošlu godinu, ženska ekipa i Nijaz Šahinović osvojili nagrade za najbolju žensku seniorsku ekipu u ZDK odnosno nagradu za životno djelo, ovih dana u klub je stigao dopis kojim se potvrđuje da je član SK “Visoko” Abdullah Mimić kandidat za Olimpijske igre koje će biti održane u Parizu ove godine.

Velika je ovo stvar za SK “Visoko” i Grad Visoko u cjelini, jer je ovo prvi put da je jedan član ovog kluba, a vjerovatno i jedini Visočanin u postratnom periodu koji je, pored Elvedine Muzaferije, potencijalni predstavnik naše zemlje na najvećoj svjetskoj smotri ovog tipa.

Više o svemu tome govore Nijaz Šahinović, uime SK “Visoko”, kao i Abdullah Mimić.

Visoko.co.ba/Neven Krajišnik


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE