NaslovnicaZDKPolitikaVIDEO / Vedad...

VIDEO / Vedad Jusić, nečelnik općine Breza: Breza između realnosti i potreba

Načelnik općine Breza, ranije vijećnik u OV Breza i zastupnik u Skupštini ZDK, Vedad Jusić pokrenuo je vrlo interesantnu video kampanju prezentacije dešavanja u javnom sektoru sa krajnjom ambicijom društvenog aktivizma stanovnika ove nam susjedne opštine. Pažnje vrijedan gest, primjenjiv i za ostale opštine u okruženju kao i za grad Visoko, zbog čega smo se odlučili i prenijeti prvi video sa zvanične Facebook stranice načelnika Breze a u čijem opisu on kaže:

Cilj prezentacija je upoznati građane sa osnovnim informacijama iz različitih oblasti značajnih za funkcionisanje i razvoj lokalne zajednice, otvoriti najvažnija i aktuelna pitanja i pokrenuti javni dijalog, pokrenuti duh pozitivne energije i motivisati odgovorne članove zajednice na društveni angažman i borbu protiv svih pošasti vremena u kojem živimo!

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.