(VIDEO) Ulični rukomet se vratio u Visoko

Istaknuti bivši rukometaš, rukometni trener i sportski radnik Zdenko Antović dugi niz godina je sa tadašnjom Školom rukometa “Visoko” tokom ljetnih dana i zabrane odvijanja saobraćaja u centralnim gradskim ulicama, uspješno organizovao ulični rukomet za najmlađe rukometaše. Sada je ulični rukomet ponovo tu, a na njemu učestvuju najmlađe selekcije RK “Bosna” Visoko.

Također, podsjećamo da s ciljem daljnjeg razvoja rukometa i sporta općenito, kao i poticanja na bavljenje rukometom među najmlađim, Rukometni klub “Bosna” Visoko u saradnji sa Fondacijom “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” organizuju rukometni turnir “Pyramid CUP” za selekcije U-9 i U-11. Turnir će se održati u Arheološko-turističkom parku “Ravne 2” (Vremeplov) u subotu, 10. jula 2021. godine od 17,00 sati.

(Snimci dronom i fotografije – Bojan Krajišnik)

Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.