Lokalne TemePozitivno Visoko(VIDEO) U Visokom upriličena promocija spota Dr. Zoa za pjesmu "Organik"

(VIDEO) U Visokom upriličena promocija spota Dr. Zoa za pjesmu “Organik”

U Fragment caffeu u Visokom upriličena je promocija novog spota Dženana Hodžića, poznatijeg kao Dr. Zo, za pjesmu “Organik”. Podsjećamo, muziku je komponovao Midhat Uzejrović, a zajedno s Hodžićem je radio i na aranžmanu. Spot za pjesmu je snimljen pod vođstvom Midhata Uzejrovića i ekipe, uključujući asistenta Branislava Mirkovića i dron operatera Bojana Krajišnika. Montaža, efekti i kolor korekcija bili su također rezultat truda Midhata Uzejrovića. Produkciju numere, kao i videospota potpisuje produkcija Unity Visoko.

Nakon promocije razgovarali smo sa Dženanom, pa vam predlažemo da pogledate priloženi intervju, a nakon toga i spot za pjesmu “Organik”.

Visoko.co.ba/Neven K.

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE