Lokalne Teme(VIDEO) U Visokom promovisana knjiga o Srđanu Praljku Šjoru

(VIDEO) U Visokom promovisana knjiga o Srđanu Praljku Šjoru

Kao što je javnost upoznata, u proteklom periodu Visočanin Zdenko Antović je vrijedno radio na knjizi posvećenoj rukometnom velikanu Srđanu Praljku Šjoru, a visočka promocija, nakon one u Doboju održane 18. augusta, upriličena je u ponedjeljak u Kulturnom centru Altindag-Visoko.

Promotori knjige “Rukometni div – Srđan Praljak Šjor” bili su prof. dr. Dževad Drino, Jasmin Mrkonja i fra Stjepan Lovrić, a publika je putem linka imala priliku čuti sjećanja na Šjora od strane Bogdana Boše Tanjevića iz Italije, Nebojše Miše Praljka iz Slovenije, Rene Okanovića sa Tajlanda, Ekrema Jaganjca te Nenada Maksimovića Maksa iz Australije.

U nastavku možete pogledati kompletnu promociju knjige iz Visokog.

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE