NaslovnicaLokalne Teme(VIDEO) Sveča...

(VIDEO) Svečano otvorena 19. kolektivna izložba likovnih radova amatera

U Galeriji “Likum ‘76” u Visokom u četvrtak je svečano otvorena 19. po redu kolektivna izložba likovnih radova amatera. Kako je i u samoj najavi navedeno, u pitanju je još jedna “Made in Visoko” izložba. Kolektivna izložba visočkih amatera u Galeriji “Likum ‘76” Visoko bila je na repertoaru još osamdesetih godina prošlog vijeka, a održavana je i nekoliko uzastopnih godina nakon rata. Kako je istaknuto, postavljeni su radovi dvadeset amaterskih likovnih stvaralaca iz Visokog, a čast da govori o samoj izložbi i proglasi je otvorenom pripala je Habibi Efendira Čehić, dok se uime UGLU “Likum '76” posjetiocima obratio Alija Šahinović.

Visoko.co.ba/Neven Krajišnik

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.