Lokalne Teme(VIDEO) Svečani defile maturanata Gimnazije "Visoko"

(VIDEO) Svečani defile maturanata Gimnazije “Visoko”

U Visokom je danas (četvrtak) upriličen svečani defile 60. generacije maturanata Gimnazije “Visoko”. Učenici su prodefilovali od Gimnazije Visoko kroz ulicu Musala i Alije Izetbegovića sve do Kulturnog centra Altindag-Visoko, gdje je održana dodjela diploma za maturante.

Prema riječima direktora Gimnazije, profesora Samira Puriševića, ovogodišnja generacija maturanata broji 82 učenika u ukupno 4 odjeljenja i ono što je bitno naglasiti jeste da je čak 37 učenika oslobođeno polaganja mature zbog odličnog uspjeha, što ovu generaciju čini jednom od najuspješnijih u posljednje vrijeme.

Pogledajte defile maturanata koji smo zabilježili na ulicama Visokog.

Visoko.co.ba/Neven K.

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE