Lokalne TemeNegativno Visoko(VIDEO) Stanovnici Hadžijine vode i Ulice VIII i dalje čekaju na odgovore...

(VIDEO) Stanovnici Hadžijine vode i Ulice VIII i dalje čekaju na odgovore…

Već mjesecima stanovnici visočkog naselja Hadžijina voda te Ulice VII čekaju da se završe, prije nekoliko mjeseci, započeti radovi na ovom području. Iz dana u dan situacija je sve lošija, a stanovnici sve nervozniji zbog nerješavanja navedenog problema. Još više ih ljuti to što pravih odgovora nema, odnosno što više apsolutno niko očigledno ne zna kada će radovi biti nastavljeni i u konačnici završeni. Zbog toga apeluju na sve nadležne da se što prije pristupi radovima, ili ako već ima određenih problema oko realizacije, da se javnosti pojasni ko je krivac zbog zastoja u radovima.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE