Lokalne Teme(VIDEO) Sportski bilijar klub "Mezz" organizuje spektakl u Visokom

(VIDEO) Sportski bilijar klub “Mezz” organizuje spektakl u Visokom

U subotu i nedjelju, 18. i 19. marta ove godine, Visoko, tačnije Sportski bilijar klub “Mezz” biće domaćin velikog turnira u bilijaru, a na kojem će učešće uzeti preko 200 takmičara iz cijelog svijeta. Među njima ima i svjetskih šampiona, velikih majstora ove igre te će svi oni biti dio ovog spektakla u Visokom. Ono što je još zanimljivo i što daje dodatni značaj cjelokupnom turniru je činjenica da će završnicu, koja je na rasporedu u nedjelju, direktno prenositi jedan od najvećih sportskih kanala sa ovih prostora – Sportklub.

Više o svemu tome govori Ismet Babić, PR SBK “Mezz” iz Visokog.

Visoko.co.ba/Neven K.

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE