NaslovnicaLokalne Teme(VIDEO) Sigur...

(VIDEO) Sigurnost učenika i pješaka na prvom mjestu!

U saradnji Gradske uprave Visoko i Osnovne škole “Safvet-beg Bašagić” konačno se pristupilo rješavanju problema sigurnosti učenika i pješaka u ulici Donje Rosulje. Već dugi niz godina ova ulica je prava opasnost, ne samo sa učenike nego i za pješake. Apelovano je ranije i na postavljanje dodatnih ležećih policajaca, kao i na dežuru policijskih službenika, a postavljanje sigurnosne ograde bi moglo na određeni način riješiti navedeni problem.

Gradska uprava Visoko je na molbu OŠ “Safvet-beg Bašagić” započela sa postavljanjem sigurnosne ograde u ovoj jednosmjernoj ulici, a radovi će biti nastavljeni i narednih dana.

Visoko.co.ba/Neven Krajišnik

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.