Lokalne TemeSport(VIDEO) Sanjin Pehlivanović pobjednik Balkan Pool Tour-a u Visokom

(VIDEO) Sanjin Pehlivanović pobjednik Balkan Pool Tour-a u Visokom

U Visokom je 4. i 5. juna 2022. godine održano drugo kolo Balkan Pool Tour-a, turnira koji na jednom mjestu okuplja najbolje igrače bilijara sa područja bivše Jugoslavije i regiona. Domaćin turnira je bio Sportski bilijar klub “Mezz” iz Visokog, dok je učešće na turniru uzelo ukupno 128 takmičara. U velikom finalu su se sastali Sanjin Pehlivanović iz Bosne i Hercegovine i Mitja Gradišnik iz Slovenije, a ubjedljivu pobjedu slavio je najbolji bh. bilijarista. Priznanja najboljim, kao i dvojici trećeplasiranih, uručio je gradonačelnik Visokog Mirza Ganić. Više o svemu u prilogu.

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE