SportDržavni Tim(VIDEO) Rezultat je previsok u odnosu na prikazanu igru

(VIDEO) Rezultat je previsok u odnosu na prikazanu igru

Nakon utakmice Rumunija-Bosna i Hercegovina održana je press konferencija na kojoj je selektor Ivaylo Petev

„S obzirom na našu poziciju na tabeli, večeras smo dali šansu igračima koji su do sad manje igrali. Ne mogu biti zadovoljan jer smo primili četiri gola. Napravili smo dosta individualnih grešaka, ali rezultat je ipak previsok s obzirom na prikazano. Jeftino smo primali golova. Vidjećemo gdje smo griješili i analizirati sve”, rekao je Petev i nastavio:

„Rumunska reprezentacija je imala imperativ pobjede. To je ekipa koja ima mnogo kvalitetnih igrača, ali mene više zanima šta smo mi radili. Čestitam protivniku na pobjedi. Igrali smo sa dosta novih igrača i trebaće im vremena da dođu na svoje. Razumijem da su neki bili i pod pritiskom, bilo je nekoliko debitanata. Moramo ih na neki način istrpiti jer od njih očekujemo dosta u budućnosti. S obzirom na to da im je prva utakmica, bili su na solidnom nivou.“

Reprezentacija Bosne i Hercegovine završila je ciklus UEFA Lige nacija porazom od Rumunije u Bukureštu, koji nije imao uticaj na stanje na tabeli jer su Zmajevi ranije osigurali prvo mjesto.

Večerašnju utakmicu su prokomentarisali debitant Dario Šarić, te Eldar Ćivić i Amar Dedić. Njihova zapažanja pogledajte u video prilozima.

Nfsbih.ba / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE