NaslovnicaLokalne Teme(VIDEO) Reali...

(VIDEO) Realizovan humanitarni iftar za pomoć Selmi Šabić iz Visokog

Kako smo i najavili na našem portalu, vlasnici ugostiteljskog objekta “Hurem” iz Visokog odlučili su da ovaj ponedjeljak organizuju humanitarni iftar, te da sav novac od iftara koji skupe proslijede za liječenje mlade Visočanke Selme Šabić. Podsjećamo, mlada 26-godišnja djevojka iz Visokog trenutno se nalazi u Turskoj gdje prima terapiju koja joj je neophodna u borbi za život.

“Večeras smo uspješno realizovali akciju pomoći za našu Selmu. Uspjeli smo skupiti 5.040 KM, zahvaljujući našim dragim prijateljima i sugrađanima, a moramo priznati da smo imali toliko rezervacija za iftar i upita za rezervaciju da smo mogli napuniti i sportsku dvoranu. Hvala velika svima od srca, kako u naše ime, tako i uime Selme i njenih roditelja. Ono što je također bitno jeste da nam je i Selma uspjela poslati video poruku, koju su svi prisutni mogli poslušati”, poručili su Sadžida i Mirza Hurem, organizatori ove humane akcije.

Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.