ZDK(VIDEO) Ramo Isak (A-SDA): Što zlonamjerna budala može napisati, pametan ne može...

(VIDEO) Ramo Isak (A-SDA): Što zlonamjerna budala može napisati, pametan ne može ni demantovati

Ramo Isak, predsjednik Kantonalnog odbora A-SDA Zeničko-dobojskog kantona, zastupnik u Kantonalnoj skupštini ZDK-a i delegat u Domu naroda FBiH, svojim novim Facebook obraćanjem najdirektnije je kritizirao rad političara u Bosni i Hercegovini.

Tačnije, kritizirao je rad nadležnih organa u vrijeme koronavirusa, sa posebnim osvrtom na brojne afere koje su potresle BiH.

Govorio je i o natpisima i pričama o firmi u vlasništvu njegove porodice, koje je nazvao lažnim, istaknuvši da i u vrijeme koronavirusa rade maksimalnim dopuštenim kapacitetima.

 

Visoko.co.ba/Ramo Isak (A-SDA)


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE