Lokalne Teme(VIDEO) Promovisana knjiga "Vrijeme haosa" autorice Ajle Čaušević

(VIDEO) Promovisana knjiga “Vrijeme haosa” autorice Ajle Čaušević

U organizaciji Gradske biblioteke Visoko održana je promocija knjige “Vrijeme haosa” autorice Ajle Čaušević. U prepunoj maloj sali Kulturnog centra Altindag o knjizi su govorile prof. dr. Nermina Mujagić, redovna profesorica na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Sarajevu te Ajša Šahinović, direktorica Gradske biblioteke, dok se prisutnim obratila i autorica, kojoj je ovo treća objavljenja knjiga do sada.

Treba istaći da su recenzenti knjige prof. dr. Nermina Mujagić i bh. novinar i kolumnista Dragan Bursać. Knjiga prati uspjehe, radosti, neizvjesnosti i tjeskobe onih koji su nevidljivi u užurbanom svijetu koji nas okružuje. Preciznije, kako to i Dragan Bursać kaže, ova knjiga je Ajlin pokušaj rekapitulacije svijeta oko nas, Ajlin skup ljudskih i mladalačkih uputstava za ovaj svijet.

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE