Lokalne Teme(VIDEO) Promocija Udruženja “Nismo same” iz Visokog

(VIDEO) Promocija Udruženja “Nismo same” iz Visokog

U utorak će u Visokom biti održana promocija Udruženja “Nismo same” iz Visokog. Predstavljanje će biti upriličeno u KC Altindag, u utorak 14. marta 2023. godine u 18 sati.
Udruženje “Nismo same” Visoko osnovano je 5. januara 2023. godine s ciljem pružanja psihološke pomoći i podrške u ostvarivanju materijalnih i drugih zakonskih prava oboljelih i liječenih od tumora, pokretanja inicijativa za veći broj dostupnih uređaja za pregleda dojki (UZV aparat i mamograf), ukazivanja na važnost preventivnih pregleda, brige o vlastitom zdravlju te pomoći u poboljšanju kvaliteta života oboljelih i liječenih od tumora. Također, kroz aktivnosti Udruženja radiće se na unapređenju zdravstvene kulture te pozitivnog uticaja s ciljem boljeg i kvalitetnijeg zdravlja građana.

Visoko.co.ba/Neven K.

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE