Lokalne Teme(VIDEO) Proljetna škola za turističke vodiče Fondacije

(VIDEO) Proljetna škola za turističke vodiče Fondacije

Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” poziva sve zainteresovane, sposobne i ambiciozne osobe da se prijave na Proljetnu školu za turističke vodiče Fondacije. Svi kandidati trebaju da ispunjavaju sljedeće uslove:

– Napunjenih 20 godina života
– Odlično poznavanje engleskog jezika – prednost kandidatima koji poznaju još namanje jedan strani jezik
– Stalno prebivalište u BiH – prednost imaju osobe iz Visokog i okoline
– Mogućnost rada tokom zimskih, proljetnih i ljetnih mjeseci
– Želja za timskim radom i učenjem
– Otvorenost, kolegijalnost, pozitivnost, marljivost
– Zainteresiranost za arheologiju, drevnu historiju i istraživanja.
– Rad u ugodnoj sredini uz novčanu naknadu;

Kandidati koji zadovolje minimalne uslove bit će pozvani na razgovor, a najbolji će proći u uži krug i započeti obuku. Obuka će biti podjeljena na 10 nedjeljnih časova tokom tri mjeseca. Kandidati koji usvoje specifična znanja iz oblasti kojima se bavi Fondacija i uspješno završe obuku mogu odmah početi s radom. Svi vodiči su osigurani tokom sezonskog angažmana.

Vodička služba Fondacije važi za jedan od najozbiljnijih i najprofesionalnijih timova turističkih vodiča u regionu. Ukoliko želite biti dio mladog, iskusnog i društvenog tima vodiča Fondacije prijave i CV pošaljite na e-mail:
incoming@piramidasunca.ba.
Oglas je otvoren do 10. februara 2023. godine.

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE