Lokalne TemePozitivno Visoko(VIDEO) Projekat visočkog Setup-a na Balkanskom arhitektonskom bijenalu

(VIDEO) Projekat visočkog Setup-a na Balkanskom arhitektonskom bijenalu

Projekat aktivacije šetnice Sicilija u Visokom, a koji potpisuje Udruženje “Setup”, jedan je od odabranih radova iz BiH na Balkanskom arhitektonskom bijenalu, koje se u periodu od 20. do 28. novembra održava u Salonu Muzeja grada Beograda u Beogradu.

“Naš zajednički rad je još jednom prepoznat! Pored uljepšavanja šetnice uz rijeku Fojnicu, ova akcija je prepoznata kao buđenje zajednice za nesebični doprinos uređenju prostora. Ovo je priznanje za sve učesnike u cijelom lancu realizacije naše zajedničke ideje. Radujemo se budućim zajedničkim aktivnostima sa stanovnicima Visokog, jer smo dokazali da zajedno možemo mnogo toga postići u uređenju i uljepšavanju našeg grada. Zajedno idemo po nova priznanja!”, poručili su iz Setup-a.

Visoko.co.ba/Neven K/Setup


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE