NaslovnicaLokalne Teme(VIDEO) Proda...

(VIDEO) Prodali auto i kupili koze da prežive

Edina Hajdarević i Armin Tokmo iz Vidovića kod Visokog nakon teške životne situacije prodali su automobil i kupili sedam koza i jarca kako bi preživjeli. Imaju troje djece, oboje su teško bolesni i svoj spas vidjeli su u uzgoju koza i proizvodnji sira koji Edina odlično pravi. Edina je oboljela i mora na kemoterapije. Armin je radio i zarađivao dok nije obolio. Trenutno stanuju u kući koja nema ni vodu ni struju. Lopovi su kuću totalno devastirali i sve što se moglo odnijeti pokrali. Ovim mladim ljudima i njihovoj djeci potrebna je pomoć svake vrste. Svi koji žele pomoći mogu to učiniti putem Western union banke na adresu: Edina Hajdarević, Bosanski put 100 , 71380 Ilijaš, BiH. mobitel: 064 429 3981

Visoko.co.ba/YT Srećko Stipović

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.