Lokalne Teme(VIDEO) Poziv na akciju "Buvljak dobrote" u Franjevačkoj klasičnoj gimnaziji

(VIDEO) Poziv na akciju “Buvljak dobrote” u Franjevačkoj klasičnoj gimnaziji

Dragi prijatelji naše Gimnazije, poštovani sugrađani. Dana 4.10. u našoj Gimnaziji obilježen je blagdan Sv. Franje, utemeljitelja franjevačkog pokreta. Inspirirani njegovim primjerom, učenici i profesori Gimnazije žele pomoći djeci i mladima u Kongu, s kojima živi i radi franjevac fra Cosmas, koji je u Visokom naučio naš jezik.

Naime, mnoga djeca i mladi zbog oskudice uopće ne mogu ići u školu, a za njih odlazak u školu ne znači samo obrazovanje, nego i imati jedan objed dnevno, što im njihovi roditelji ne mogu osigurati.

Zato u našoj školi organiziramo “Buvljak dobrote” na koji pozivamo sve visočke škole i sve sugrađane. Svi ste pozvani darovati “nešto od svoga” – neku sitnicu koja vam ne treba, a nekome bi dobro došla, npr. torbu, nov odjevni predmet, mali kućanski aparat, pribor za školu, knjige, nakit, ukrase – a sve to prodavat ćemo po simboličnim cijenama koje će biti poticaj za darivanje od srca.

Svoje darove možete donijeti 6.10. u našu sportsku dvoranu od 8 do 20h. Pozivamo Vas da posjetite i naš “Buvljak dobrote” koji će biti otvoren u našoj dvorani u petak 7.10. od 14.30 do 21h.

Hvala Vam što ćete se priključiti, jer tko daruje – prima!

Visoko.co.ba/FKG/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE