NaslovnicaLokalne TemeVIDEO: Pogled...

VIDEO: Pogledajte u HD rezoluciji kako Semir Osmanagić pronalazi nove tunele u kompleksu Ravne

Posljednjih deset mjeseci u Bosanskoj dolini piramida boravi poznati kalifornijski režiser Jock Doubleday, koji sa radnicima Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” vrijedno radi na otkrivanju i promociji novih arheoloških čuda u Visokom.

Na njegovom youtube kanalu vrlo često se mogu pronaći veoma zanimljivi video materijali koji svjedoče čudnovatim građevinama u Visokom, a koje su zaintrigirale svjetsku javnost prije 10 godina.

Ovom prilikom donosimo vam video u kojem Semir Osmanagić, osnivač Fondacije, sa svojim saradnicima otkriva nove tunele u kompleksu tunela Ravne.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.