NaslovnicaBiHKulturaVIDEO: Pogled...

VIDEO: Pogledajte kako se Faris Pinjo sprema za večerašnji live nastup u X Factor Adria!

Večeras, od 21:00 sati, u programu Federalne televizije moći ćete gledati drugi poredu live nastup učesnika regionalnog show programa X Factor Adria. Naš sugrađanin, Faris Pinjo, zajedno sa svojim bendom 9control večeras će nastupiti u showu. Prošle sedmice njegov bend imao je sjajnu podršku publike, ali i ove sedmice će im biti potrebno “glasačko tijelo” i podrška, pa se nadamo da ćete se i vi svi uključiti i pomoći našem sugrađaninu da dođe do cilja!

Članovi benda 9control su na live-u bili “Hipnotizirani”! Ovaj bend spojio je Tonči Huljić i činili su ga prvo Dušan Šarenac (23), Lazar Ćirković (17) i Branimir Stamenić (18) godina. Zatim im je pridodat i jedan veoma duhovit i druželjubiv momak po imenu Faris Pinjo (18). Momci su ga fantastično primili i sada funkcionišu kao pravi bend.

Ovi momci dolaze sa različitih strana – Visoko, Kragujevac, Beograd i Bajina Bašta. Mlađi članovi idu u gimnazije, Dušan je apsolvent na srpskoj književnosti, a Branimir je učenik tehničke škole. Hobiji ovih momaka pored pevanja su gluma, pišu pesme, druže se, izlaze, a Branimir i snima klipove za svoj You Tube kanal.

9control spreman

Na facebook profilu Farisovog kolege iz benda, Dušana Šarenca, pronašli smo zanimljiv status u kome govori da je bend spreman za večerašnji live nastup i da očekuju da će napraviti pravu stvar. Također, poručuje svim fanovima da glasaju za njih slanjem SMS poruke čiji je sadržaj broj 12, što je broj benda, a taj SMS šaljete na broj 091/414-404.

Stoga, spremite prste, telefone u ruke i kada se linije za glasanje otvore glasajte za našeg sugrađanina, Farisa Pinju, kome je sva naša podrška potrebna kako bi došao do krajnjeg finala i zajedno sa svojim bendom osvojio titulu balkanskog X Factora.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.