SportDržavni Tim(VIDEO) Ova selekcija ima veliki potencijal

(VIDEO) Ova selekcija ima veliki potencijal

Prvi put otkako je imenovan na poziciju selektora ženske „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine, Selver Hodžić se danas obratio medijima.

Hodžić je govorio o svom novom poslu, okupljanju „A“ reprezentacije, pripremama, predstojećim kvalifikacijama…

Opširnije u video prilogu.

„A“ reprezentativke Bosne i Hercegovine okupile su se juče u Trening centru NS/FS BiH u Zenici gdje se pripremaju za utakmice sa Portugalom i Sjevernom Irskom.

Danas su održane prve medijske aktivnosti, a novinarima se obratila reprezentativka Melisa Hasanbegović.

Iskusna igračica koja nastupa u portugalskoj ligi za Bragu ističe da dobro poznaje predstojećeg protivnika i da bh. može ostvariti dobre rezultate u kvalifikacijama.

Opširnije u video prilogu.

Jedna od igračica sa najdužim stažom u reprezentaciji Bosne i Hercegovine, Marija Aleksić nalazi se na još jednim pripremama našeg „A“ tima.

Aleksić je danas u zeničkom Trening kampu odgovarala na pitanja novinara i govorila je o kvalifikacijama i ambicijama bh. tima.

Šta je izjavila Marija Aleksić pogledajte u video prilogu.

Nfsbih.ba / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE