Lokalne Teme(VIDEO) Održana promocija maturanata Franjevačke klasične gimnazije iz Visokog

(VIDEO) Održana promocija maturanata Franjevačke klasične gimnazije iz Visokog

Danas je u Franjevačkoj klasičnoj gimnaziji u Visokom upriličena svečana promocija maturanata ove škole. Svoje četverogodišnje obrazovanje završilo je ukupno 11 učenika, koje je ovom prilikom prisutnim predstavila razrednica Tatjana Miočević Tasić.

Interesantno je da je ova generacija svoje srednjoškolsko obrazovanje u FKG započela u prvoj godini epidemije korona virusa te da je to glavni razlog smanjenog broja upisanih učenika te godine.

Na svečanoj promociji, prisutnim se obratio direktor FKG-a fra Stipo Alandžak, dok se uime generacije obratila Maja Mona Bukva.

U nastavku možete pogledati kako je izgledala promocija u FKG-u.

visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE