Lokalne Teme(VIDEO) Održan "Pyramid Cup" u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom

(VIDEO) Održan “Pyramid Cup” u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom

U Visokom je u subotu upriličen međunarodni turnir “Pyramid Cup” u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom, a koji je održan u sportskoj dvorani Franjevačke klasične gimnazije. Glavni pokrovitelj turnira bila je Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca”, koja je za sve učesnike prije turnira organizovala i obilazak kompleksa Ravne.

Na turniru su učestvovali timovi iz BiH, Crne Gore i Sjeverne Makedonije, a njima se, između ostalih, na početku turnira obratio i dr. Semir Osmanagić, koji je turnir proglasio otvorenim.

Više o svemu tome u prilogu:

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE