(VIDEO) Novi problemi s vodom u Visokom: Stanovnicima Kološića prljava voda teče iz slavine, boje se koristiti je

Građani Visokog u posljednje vrijeme prijavljuju velike probleme sa vodom i vodosnabdijevanjem općenito, a nakon što smo bilježili enorman porast cijene vodosnabdijevanja, nezadovoljstvo građana kvalitetom vode, ovih dana stigao nam je i novi loš primjer iz našeg grada.

Naime, našoj redakciji obratili su se stanovnici naselja Kološići, koji su nam poslali snimak na kojem je prikazana smeđa, prljava voda koja teče iz njihovih slavina.

“Pogledajte kakvu vodu stanovnici Kološića koriste i plaćaju. Voda je već duže vrijeme ovakva. Nemoguće je s njom oprati haljine, a da ne ostaju muzge. Saprano suđe sadrži talog zemlje. Užas. Imamo vodu, ali je ne smijemo koristiti ni za sta kako treba”, kazala je stanovnica ovog naselja koja nam se obratila, a čije je ime poznato redakciji.

U nastavku pogledajte i kako izgleda voda koju su stanovnici Kološića prisiljeni koristiti za svakodnevnu upotrebu.

 

Visoko.co.ba/Redakcija

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.