NaslovnicaLokalne Teme(VIDEO) Nedje...

(VIDEO) Nedjeljna šetnja kompleksom Ravne u Visokom

Kao i proteklog vikenda, i ovu subotu i nedjelju veliki broj domaćih i stranih turista posjetio je šire područja kompleksa Ravne u Visokom te uživao u svim sadržajima koje ono nudi. Sudeći po broju automobila na svim parkinzima na Ravnama, lako je zaključiti da je danas tunel Ravne i park Ravne 2 obišlo stotine, pa možda čak i hiljade ljudi. Zahvaljujući povoljnim vremenskim prilikama očigledno je da je sezona produžena, a sudeći prema najavama meteorologa tako nešto je moguće i do kraja ovog mjeseca. Pogledajte šta smo danas zabilježili u kompleksu Ravne.

Visoko.co.ba/Neven K.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.